Verbindende werkwijze in de tuinbouw

verbinding

Verbinder, co-creator in hart en nieren, management coaching, sales strateeg en doener

Samenwerken is het leukste én het moeilijkste wat er is. De tuinbouw staat voor grote uitdagingen en het is mijn doel om jou en jouw organisatie te helpen deze uitdagingen succesvol en toekomstbestendig tegemoet te treden. Door anders naar de markt te kijken, door verbindingen binnen jouw bedrijf en in de keten te leggen, door de consumentenvraag als uitgangspunt te nemen en op basis daarvan nieuwe innovatieve concepten te creëren. Samen gaan we van visie naar commercieel succes!

Passie en drive komen voort uit de absolute overtuiging dat je het lef moet hebben om te leren door te doen, door te experimenteren en te durven. Dat doe je niet alleen.

Leo Swart

Het is ontzettend belangrijk om als organisatie verbindingen te zoeken en tot stand te brengen in de hele keten. Met of zonder de toepassingen van slimme technologieën en data. En dat is, zeker in het begin, best spannend. Dat begrijp ik als geen ander!

Ik heb ervaring in alle facetten van de tuinbouw en mijn netwerk strekt zich wereldwijd uit.

Uiteindelijk draait het behalen van commercieel succes om het maken van verbinding, om het vertrouwen dat je geeft en krijgt, om de échte connectie. Of dat nu intern of extern is. Ik kijk daarbij altijd naar het individu, haal iedereen met empathie van zijn eigen ‘eilandje’ af. Zodat we intrinsiek gedreven gezamenlijk verder kunnen.

Vooruitstrevende blik

“Leo voelt aan waar nieuwe kansen liggen. Hij is niet bang om onbekende werelden binnen te stappen.”

Activerende houding

“Leo is in staat groepen mensen enthousiast te maken en de vernieuwing te laten zien.”

Verbindend vermogen

“Leo weet heel goed hoe hij strategische allianties aan moet gaan, wie bij elkaar past, of dát juist verzorgen.”